Реєстрація для представників ЗМІ та інтернет-ресурсів

Акредитація представників медіа

Шановні представники ЗМІ та інтернет-ресурсів!

Ми раді запросити вас на наше нове реслінг-шоу "Summertime Madness", яке відбудеться 31.08.2024, о 17:00, в Портер Пабі, за адресою м. Київ, вул. Жилянська, 107.
Окрім, звичайно, безкоштовного входу, акредитовані медіа отримають наступні привілеї:
1. Окрема трансляція: Для тих, хто не зможе особисто відвідати шоу, ми забезпечимо ексклюзивний доступ до окремої онлайн-трансляції.
2. Окрема зона: Під час заходу для представників ЗМІ буде відведена спеціальна зона з найкращим оглядом рингу та зручностями для роботи.
3. Доступ бекстейдж: Ви матимете унікальну можливість відвідати закулісся, де зможете взяти інтерв'ю у реслерів та організаторів шоу.
4. Ексклюзивний доступ до матеріалів: Отримайте першим доступ до фото- та відеоматеріалів, прес-релізів та інших ексклюзивних матеріалів.
5. Доступ на афтепаті після шоу: Отримайте можливість додатково поспілкуватись з реслерами та фанатами у більш розслабленій атмосфері нашого афтепаті.

До акредитації ми запрошуємо:

  • представників традиційних медіа (телеканалів, радіостанцій, друкованих видань та їх вебверсій);
  • представників онлайн медіа;
  • блогерів і оглядачів (YouTube та Instagram);
  • професійних фотографів і відеографів.

ПРАВИЛА АКРЕДИТАЦІЇ

  1. Заповнення реєстраційної форми є обов'язковою умовою.
  2. Зверніть увагу, що кількість акредитованих представників медіа на шоу обмежена. Тому, будь ласка, подайте заявку через форму акредитації заздалегідь. Крайній термін подання заявки на акредитацію — 25 серпня 2024 року включно.
  3. Після перегляду заявки ви отримаєте лист-підтвердження акредитації. Лише лист-підтвердження акредитації дає право представникам медіа отримати можливість безоплатного входу та інших привілей.

Умови співпраці

  1. Публікація анонсу івенту на своїх ресурсах (веб-сайт, соціальні мережі, тощо). По можливості, прев'ю івенту - публікація декількох постів або статей, що містять прев'ю подій, прогнози та враження від очікуваних матчів.
  2. Публікації після шоу. Публікація статті або поста, в якому розповідається про враження від івенту загалом без розголошення конкретних результатів чи подій, якщо офіційне відео ще не вийшло, або детальний розбір, якщо відео вже є вільному доступі. Фото-та відеорепортаж - дозволяється розміщення фотографій та/або відеорепортажу з івенту, де показані найцікавіші моменти і враження від них, але без спойлерів результатів матчів, чи ексклюзивних моментів, до виходу офіційного відео.
  3. Усі акредитовані представники зобов'язуються не розголошувати результати матчів або деталі івентів до офіційного релізу. Якщо деякі деталі вже з'явилися в мережі, дозволяється обговорювати лише загальні враження від івенту, уникайте згадувань- конкретних результатів або подій. Акредитовані предстваники також згодні утримуватися від коментування результатів чи подій івентів на публічних платформах до моменту офіційного оголошення.
  4. Акредитовані представники мають співпрацювати з організаторами івенту щодо публікації матеріалів і використання офіційної інформації.

При порушенні цих правил можуть застосовуватися відповідні санкції, включаючи виключення з подальших івентів або втрату привілеїв спостереження за подіями оф/онлайн в якості "Реслінг преси".

БУДЬ ЛАСКА, ЗАПОВНІТЬ ЦЮ РЕЄСТРАЦІЙНУ ФОРМУ